top of page
Vacature comm mdw BPA (5).png

Diensten

Werkplekbeheer

De eindgebruikers zijn onze grootste ambassadeurs. Wij zorgen voor een veilige en prettige werkplek en onderhouden deze op afstand én op locatie. 

3.png
10.png
11.png

CyberSecurity

Op alle schermen beter beschermd! Dat is niet voor niets onze slogan als het gaat om CyberSecurity. Het is niet alleen een eenmalige oplossing, maar er is vooral een continue focus nodig om uw bedrijf blijvend beschermd te laten zijn tegen digitale criminaliteit!

Netwerkarchitectuur

Het ICT-netwerk vormt het hart van de organisatie. Voor zowel mens als materiaal. Stabiel, snel en betrouwbaar. Op basis van die uitgangspunten selecteren wij voor u de juiste componenten en werken we samen aan de perfecte architectuur van het netwerk.

3.png
13.png
9.png

WiFi

Van een wifi-netwerk mag je drie dingen verwachten. Snel, stabiel & safe. Wij hebben de juiste kennis in huis om dit te garanderen. Wij hebben ervaring met zowel complexe als eenvoudige installaties.

VoIP

Telefonie is een specialisme. Een gesprek moet vloeiend verlopen en de telefonische bereikbaarheid is voor veel bedrijven nog steeds cruciaal. Met een breed scala aan oplossingen en met jarenlange expertise in eigen huis zijn wij in staat u de juiste oplossing te adviseren. 

3.png
12.png
14.png

Microsoft 365

Steeds meer klanten werken vanuit de Microsoft 365 visie. Overal toegankelijk en herkenbare interface maken dit de ultieme tool voor de Office omgeving. We helpen onze klanten hier graag mee op weg. 

shutterstock_1538298830 [Omgezet]_edited.png

Uw betrouwbare
ICT partner

BEEREPOOT specialiseert zich in consultancy en advies binnen het brede scala van ICT. Ons specialisme is het ontwerpen en onderhouden van ICT infrastructuren. ICT moet te allen tijde binnen uw organisatie werkend zijn. 

 

Wanneer wij u een advies geven mag u er vanuit gaan dat dit een bewezen succes heeft opgeleverd in een soortgelijke situatie en dat wij daarbij de richtlijnen van onze leveranciers volgen. Onze projectmatige aanpak en werkwijze is geborgd binnen ons ISMS behorende bij de ISO 27001 certificering. Heeft u een ICT vraagstuk? Wilt u de cloud in? Uw servers vervangen? Ervaart u storing op uw WiFi? Of wilt u advies over beveiliging? Wij helpen u graag!

Na een grondige analyse volgt een maatwerk advies. Is het vertrouwen wederzijds? Dan gaan we graag over tot uitvoering én nazorg en kunt u uw garanties onderbrengen in een onderhoudscontract.

Beerepootteam.jpg
bottom of page