top of page
shutterstock_1538298830 [Omgezet]_edited.png

Onze partner

Kaspersky is opgericht in 1997 en een wereldwijd opererend cybersecuritybedrijf. Kaspersky biedt diepgaande expertise op het gebied van beveiliging en wordt wereldwijd ingezet ter bescherming van bedrijven, kritieke infrastructuur, overheden en consumenten. Het uitgebreide beveiligingsportfolio van het bedrijf omvat toonaangevende endpoint-bescherming en gespecialiseerde beveiligingsoplossingen. Met Kasperksy als betrouwbare partner ervaren wij al jarenlange een stabiele en proactieve houding en kunnen wij onze relaties een veilige ICT-omgeving bieden. 

Is uw onderneming beschermd tegen toenemende cybercriminaliteit?

Kaspersky Endpoint Security for Business is het enige echte beveiligingsplatform en biedt een meerlaagse bescherming tegen de laatste bedreigingen. Uw waardevolle gegevens moeten veilig zijn tegen bedreigingen van cybercriminelen. De scanengine van Kaspersky werkt op meerdere niveaus van het besturingssysteem, zodat alle vormen van bedreigingen volledig worden tegengehouden.

 

Wat betekent dit voor u?
De zakelijke producten van Kaspersky zijn ontwikkeld om zelfs de meest complexe en dynamische netwerkstructuren optimaal te beveiligen. Kaspersky biedt haar zakelijke producten aan onder de noemer Kaspersky Endpoint Security for Business die bescherming biedt tegen platformen als Windows, Mac en Linux. Naar gelang uw wensen kan BEEREPOOT samen met u bekijken welk niveau van dienstverlening het beste bij u past.

Ontwerp zonder titel - 2023-04-28T113424.515.png
bottom of page