top of page
Vacature comm mdw BPA (5).png

Over ons!

Beerepootteam.jpg

Wij zijn BEEREPOOT

Uw ICT- partner

Voor velen al jaren een begrip, voor anderen een eerste kennismaking: BEEREPOOT. Met een team van 50 enthousiaste professionals zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van IT infrastructuren. Dit doen wij op uw eigen locatie en via Cloud-oplossingen, of uiteraard een combinatie van deze twee. Inmiddels leveren wij onze diensten in heel Noord-Holland en daarbuiten.

Regionaal, vakbekwaam en betrouwbaar

Dit zijn al jarenlang de drie woorden die wij veelvuldig gebruiken om uit te leggen wie we zijn en wat we doen. Onze relaties kunnen onderstrepen dat we daadwerkelijk het verschil maken als het gaat om persoonlijke aandacht, de kennis van onze medewerkers en het waarmaken van afspraken. Daarbij horen we vaak dat het onderwerp ICT tastbaarder is geworden, dat gemaakte keuzes daadwerkelijk zijn gebaseerd op bewezen praktijken en dat er sprake is van een ‘partnership’ in plaats van een ‘klant-leveranciersrelatie’.

Geschiedenis
In 1999 werd het fundament gelegd van het BEEREPOOT van vandaag. Begonnen in Zwaagdijk maar sinds 2014 gevestigd aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 5 te Hoorn. 

Certificering
Kennis & kwaliteit zijn cruciaal binnen onze bedrijfsvoering. Stilstand is achteruitgang en met die gedachte in het achterhoofd wordt er volop gewerkt aan verdere uitbreiding en handhaving van het kennisniveau. Om continu betrouwbare kwaliteit te leveren zijn wij sinds 2018 ISO 27001 gecertificeerd. Dé internationale standaard voor informatiebeveiliging. Wij werken volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming en hebben speciaal opgeleide medewerkers in dienst voor dienstverlening op het gebied van privacy, AVG/GDPR en cybersecurity. Met onze opgedane kennis en ervaring op dit gebied helpen wij ook onze klanten in het certificeringstraject. Onze ervaring is uw voordeel. Dit scheelt tijd en geld! 

bottom of page