top of page
shutterstock_1538298830 [Omgezet]_edited.png

Onze partner

veeam-propartner-logo.png

Veeam Software is gespecialiseerd in virtualisatiebeheer en ontwikkelt oplossingen voor gevirtualiseerde omgevingen en het beheer hiervan. Met Veeam kunt u kosten verlagen, risico’s verminderen en de belofte van virtualisatie volledig waarmaken.

 

Veeam Backup & Replication
Veeam Backup & Replication biedt krachtig, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens. Deze software combineert back-up en replicatie in één oplossing, verhoogt de waarde van back-ups en biedt nieuwe oplossingen voor gegevensbeveiliging voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V.

 

Veeam Availability Suite
De Veeam Availability Suite combineert de bekroonde databeveiligings- en virtualisatiebeheerfuncties van Veeam Backup & Replication en Veeam ONE voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V. Veeam biedt verschillende edities van de Veeam Availability Suite aan op basis van de gewenste functionaliteiten van Veeam Backup & Replication.

Veeam ONE
Veeam ONE biedt monitoring, capaciteitsplanning, documentatie over het bijhouden van wijzigingen, rapportage en chargeback, en nog veel meer om de urgente problemen aan te pakken waar VMware-beheerders en IT-managers mee te maken hebben.

Veeam Backup Management Suite
De Veeam Backup Management Suite is een krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing voor VMware- en Hyper-V-omgevingen van elke omvang. De Veeam Backup Management Suite, een bundeling van Veeam Backup & Replication en Veeam ONE, beschermt uw investering in virtualisatie, verhoogt de productiviteit van beheerders en helpt de dagelijkse beheerrisico’s te verminderen.

Veeam Monitoring (MS System Center / HP Operations Manager)
Veeam maakt VMware-monitoring mogelijk voor Microsoft System Center en HP Operations Manager, waardoor u uw investeringen in uw bestaande monitoringframeworks optimaal kunnen benutten en uw omgeving vanuit één console kunt beheren.

bottom of page